Sommaren kom fortare än väntat!

Så frågan är: Kom den för att stanna?

Gärna för mig!

De flesta av mina bonsai överlevde vintern. De som inte klarade vintern var inomhus-bonsaien som jag glömde ute…. (Hmm, undrar varför de dog?) 🙂

Nya bilder kommer snart på de bonsai jag har till salu och nya krukor planeras köpas in men jag har inte haft tid att beställa. En av anledningarna är att jag har bytt jobb (MadGaL är enbart en “hobbyverksamhet” utöver mitt vanliga jobb.) och jag har längre pendling, vilket i sin tur ger mig mindre tid för fritiden. Där ska även mina barns fritidsverksamheter få plats plus våra husdjur: hundarna och fiskarna. Tiden är därför tyvärr lite begränsad. Men så fort jag får en tid över ska jag uppdatera. 🙂

Nu ska jag på fotboll. HEJA AIF DAM!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.