Tiden bara försvinner….

Jag har varit dålig på att uppdatera.
Det händer så mycket på MoSt Koi och våra fiskar, så våra bonsai har tyvärr hamnat i skymundan.

Självklart pryder de sin plats på hyllan och muren, jag klipper, vattnar och planterar om men jag har även börjat prova att plantera lite egna inhemska växter i bonsaikrukorna jag har hemma. Kul att följa “egna” barn och favoriten är rönnen som jag kan träna både klippning och böjning på ganska tufft.

Jag har även börjat med kokedama “Fattigmanns bonsai”. En super kul hobby där fantasin är det enda som sätter gränser. Roliga konstverk att ha i trädgården (och inne såklart) som är lätta att sköta.

 

Det är många som köper bonsaikrukor, jättekul, så vi är nog en hel del som har fastnat för hobbyn. Jag kommer att beställa ytterligare krukor i augusti-september men står även och velar om jag ska köpa in fler bonsaier också. Jag saknar mitt söta vildäpple som blev köpt så det lutar nog åt några bonsaier också….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.